Charmerende ØKO-ejendom 2,4 ha nær Aalborg – syd for fjorden – mellem Nibe og Støvring
INDFLYTNINGSKLAR

Mindre landejendom i supermoderne landstil på lukket vej. Ejendommen ligger højt i landskabet og har på matrikelkort det historiske navn Gravhøjgård.
Virkelig god markjord som har været drevet økologisk siden 1995 fordelt med ca. en hektar vest for bygninger og tilsvarende mod øst (tidligere anvendt til aspargesproduktion).
Vildthegn med rævetråd på den ene, da der har været produktion af juleænder. Jorden kan, hvis det ønskes, sandsynligvis sælges eller forpagtes til nabo. To mindre fodersiloer – en i laden og en udenfor – kan fjernes. Stor lade – brugt til løsdrift med får og heste. Nyere, stolpefri og meget regulær stald på 320 kvm hvor der er gulvvarme i 70 kvm – brugt til fjerkræopdræt. Hønsestald i vestlænge og med stor hønsegård. Høloft. I fyrrummet er der værksted.
Garage.

AFSTANDE

25 min til Aalborg og 70 min til Aarhus. Kort sti til Binderup å hvor der kan fiskes og bades. Til fods 20 min til plantage. 10 min til Halkær Kro og Kulturhus. 45 min til Vesterhavet, Svinkløv strand og badehotel. Flere skoler indenfor 10 km – og skolebus.
Ejendommen ligger tæt på Byrsted med fælles legeplads/grillaftener og med en god rideskole med dygtig underviser og træner.
Egen brøndboring 70 m dyb med velsmagende drikkevand. Egen septiktank med dræn i haven. Træpillefyr med silo. Ingen nedgravede tanke.

UDELIV

Gårdsplads med staldvinduer, gammel stenbelægning, stort lindetræ og blomstrende buske. Udendørs primitiv stenovn som kan fjernes. Sydvendt drivhus/lysthus i cedertræ. Stor køkkenhave. Stort kastanjetræ. Frugttræer og -buske.
Stueplan

1. salSTUEHUS

Nyrenoveret stuehus med god planløsning, og derfor ideel hvis I er en børnefamilie eller seniorer som vil på landet.
Stuehus er totalrenoveret i 2000 dvs. kun de rå mure og det rå teglstenstag var tilbage, derfor blev alt el, vand, varme og vinduer skiftet, og isolering etableret. Alt er gået efter 2019.
Energimærke D. 200 mm isolering i loft, hulmurisolering, selvfølgelig termoglas, og 200 mm lecablokke plus 75-100 mm mineraluld i gulvet.
Stueetage 112 kvm: Entré med direkte adgang til køkken/alrum med mange vinduer mod både syd og nord. Køkkenet er håndlavet snedkerarbejde skabt til rummet. Smuk specialbygget trætrappe til første sal. Desuden rummeligt kontor med gæsteseng og skabsvæg. Baggang med grovkøkken og direkte adgang til nordvest-vendt spisekammer samt stort bad/toilet. Der er brusebad men plads nok til at etablere kar eller jacuzzi. Klinker og gulvvarme i bad, entré og baggang.
På 1. sal 69 kvm med god højde: udover repos er der tre lyse værelser og stor stue. Almindelige vinduer og to Veluxvinduer.


MATERIALER

Der er tænkt i åndbare materialer f.eks. er vægge i stueetage behandlet med skalcem, og vægge på 1.sal er malet med naturmaling. Skabe og hylder er i fyrretræ, der er ingen spånplader. Oliebehandlede trægulve som er behagelige at gå på. Tagrender er i zink, ikke i plast.
Alt fremtræder velholdt, lyst, venligt og moderne. Et velfungerende hjem.Pris 2.095.000 kr. Overtagelsesdato efter ønske.

Kontakt Kate Bryrup 27719229
katebryrup@gmail.com